Massage voetenbad: enkele bijzondere soorten

Wie wil er nou niet een lekker massage voetenbad? In deze korte gids volgt een opsomming van enkele bekende voetenbaden en hun functies.

Conair Masserend Voetenbad

Verwen uw voeten zoals nooit tevoren. Als u op zoek bent naar een massage voetenbad met krachtige waterjets, dan is dit voetenbad voor u gemaakt. Het voetenbad heeft maar liefst zes krachtige waterstralen, voetmassage rollers en zachte gelzooltjes voor een zachte aanraking. Gebruik de bediening op het aanraakscherm en kies tussen combinaties van vibratie en warmte, bubbels en warmte en waterjets voor een ontspannen gevoel en een echte spa-ervaring thuis. Dit massage voetenbad heeft zelfs een opslag voor allerlei pedicure accesorices. Handig!

Modder – Voetenbad

Met dit massage voetenbad verwent u uw voeten optimaal met kruiden, natuurlijke mineralen en aromatische olie. De unieke verzachtende kristallen zorgen voor een verjongend effect en gevoel. Dit massage voetenbad gebruik je met kristalmodder voor een lekker effect. Dit voetenbad is op maat gemaakt voor gebruik met olie en kruiden. Opruimen hoeft niet want als u klaar bent met gebruik is er een speciaal kruidenmengsel wat al het vuil en de modder doet oplossen (en uw voeten zijn vanzelf weer schoon). Lekkerder kan niet.

i-need Voetenmasseur

Vermoeide of zere voeten? Wat u nodig heeft is de i-need Foot massager. Dit ultieme massage voetenbad heeft Shiatsu massagetheraptie tot een kunst verheven. Geen ingewikkelde instellingen voordat u een voetbad neemt, maar gewoon op de On/Off knop drukken en genieten. Deze knop is extra groot, u kunt hem makkelijk met uw grote teen bedienen. Het Shiatsu massage programma neemt uw complete voet onder handen van enkel tot tenen. Mocht u toch een iets ander programma willen dan kiest u de snelheid en de intensiteit vooraf bepalen. In dit apparaat zitten geen batterijen maar een accu met een flinke levensduur.

Ionische voetenbad met mp3 speler

Dit geavanceerde therapeutische voetenbad is een professioneel ontgiftingssysteem dat door middel van ionen uw lichaam en voeten reinigt van afvalstoffen. De ingebouwde MP3 speler laat uw ontspannen met uw eigen muziek, of u kiest uit enkele van de bijgeleverde ontspannende muzieksoorten. Dit systeem verhoogt uw energieniveau en verlaagt uw stressniveau. Door de ionen helpt dit bad zelfs met het tegengaan van enkele huidproblemen veroorzaakt door stress.

 

Skip to toolbar