Princess voetenbad: 4 modellen voor een echte “Foot Spa” thuis!

Written by Redacteur on July 19, 2012. Posted in actueel

Hoe kiest u een Princess voetenbad? Princess is een bekende fabrikant van voetenbaden van hoge kwaliteit. In dit artikel een opsomming van een paar van de populairste modellen van princess!

FootSpa

De FootSpa van Princess is een voetenbad met bubbels, verwarming en massage. Laat je voeten genieten door het heerlijke warme water, je voeten blijven automatisch op een comfortabele temperatuur en geniet van de sensatie van de bubbels! Er zijn 4 instellingen met 3 verschillende opties (massage, warmtebubbels en massage + warmtebubbels). Ook is er bescherming tegen spatwater. Geen natte vloeren dus! Vermen uw voeten met heerlijk warm, sprankelend water. Dit Princess voetenbad bubbelt lekker, heeft verwarming en massagefunctie.

Beauty Infrared Footspa

Zeer geavanceerd Princess voetenbad met bubbels, verwarming en infrarood massage, virbrerende massage en accupressuur massage. Geef uw voeten een ontspannende behandeling met lekker warm water wat automatisch op temperatuur zal worden gehouden. Voel de sprankelende bubbels in het water en geniet van het ontspannende infrarood effect. Er zijn 4 instellingen en bescherming tegen spatwater.

Foot Spa DeLuxe

Princess voetenbad DeLuxe, compleet met verwarming, massage, rolmassage, accupressuur en vibrerende massage. Leg uw voeten lekker in de watten (of in dit geval in het water) en voel een lekkere ontspanningsmassage in heerlijk warm water dat automatisch op dezelfde temperatuur blijft. Er is een scherm wat beschermt tegen water en waardoor uw vloerbedekking dus lekker droog blijft.

Complete foot massage

Dit complete Princess voetenbad is vriendelijk in gebruik en er is verwarming, vibrerende massage, rollerende massage en accupressuur massage. Verwen uw voeten met heerlijk warm water en ontspan gewoon!

Foot Spa DeLuxe Pro

Dit deluxe voetenbad is het enige voetenbad wat u ooit nodig zult hebben om lekker te ontspannen, bijvoorbeeld op de bank met een film of een magazine. Verwen uw voeten met ontspannende vibratie, rollers en accupressuur massage met verschillende instellingen. Dit voetenbad heeft zelfs een whirlpool functie en zorgt ervoor dat uw voeten zo ontspannen en zacht aanvoelen, u zult nooit meer zonder dit voetbad willen. Aan dit luxueuze Princess voetenbad kan een echte voetmasseur echt niet tippen!

 

Skip to toolbar