Verschillende soorten voetenbaden

Written by Redacteur on June 15, 2012. Posted in actueel

Er zijn veel verschillende soorten voetenbaden. U kunt kiezen voor een voetenbad bij een pedicure of eentje die u thuis zelf maakt. Voetenbaden met ingebouwde massagefunctie helpen de pijn in uw zere en vermoeide voeten te verlichten. Een ontgiftend bad met infrarode warmte kan bijvoorbeeld heerlijk ontspannen!

Voetenbaden zijn vaak voor een redelijke prijs te koop online of bij warenhuizen en in de lokale detailhandel. Vergelijk goed de verschillende soorten voetenbaden en welke functies en opties u wilt hebben. Er zijn veel open modellen, daaronder moet u wel een matje leggen of deze gebruikt u in de badkmer, als het voetbad open is dan kan het nogal eens gaan spatten. Een model met spatbescherming voorkomt natte vloeren. Sommige baden hebben een pedicure toevoeging. Deze toevoegingen hebben nagelbuffers en andere pedicure elementen. Sommige voetenbaden hebben zelfs vervangbare gel zolen.

Zoek vooral naar voetenbaden waarin u uw accesoires zoals een nagelschaartje, vijl en creme kunt opslaan. Dit is ontzettend handig en zo heeft u alles op 1 plek. Sommige voetenbaden zijn nogal zwaar, kies zo mogelijk voor lichtgewicht model, deze pakt u sneller uit de kast.

Als ik u was zou ik altijd voor voetenbaden gaan met de net wat bekendere merken. Dan weet u in ieder geval zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan en dat de kwaliteit gegarandeert is. Grotere bedrijven en producenten hebben meestal betere klantenservice en garanties. Als uw product geen garantie heeft, kan reparatie soms duur uitvallen.

U kunt natuurlijk ook zelf een voetenbad maken! Geen infrarood, ionen, spatmatjes, pedicure toevoegingen, ingebouwde voetmassage of heerlijk ontspannende gelzooltjes: alleen een badje met wat zout of olie! Ook zijn er soorten olie te koop met een ontstpannend en verlichten aroma. Vaak wordt lavendel gebruikt om uw voeten maximaal te ontspannen en uw huid te verzachten. Kies uit 1 van de voetenbaden waarin oliekralen zitten!

Bij de drogist kunt u pedicure pakketjes kopen, deze helpen om vermoeide en zere voeten weer heerlijk te laten ontspannen. En zeg nou zelf, als uw voeten ontstpannen zijn wordt u zelf toch ook ontspannen? Iets nieuws in Nederland is een ruime keuze aan voetenscrubs, denkt u zich eens in: eerst heerlijk een voetenbad en vervolgens zo’n lekkere scrub! Dat is pas genieten.

Skip to toolbar