Voetenbad kopen

Tegenwoordig is een voetbad steeds meer en meer populair bij mensen over de hele wereld. Maar hoeveel denken om dit te doen thuis?
De meeste mensen denken alleen aan een spa buiten de deur in een spa centrum.
Nu kan men eenvoudig een dergelijke behandeling thuis doen, de uitgaven zijn slechts een paar centen! Als u wilt beginnen kan dat al met behulp van een plastic kuip. U moet uzelf de tijd geven om van het voetbad te genieten. U zult zich beter voelen na het voetenbad.

Het is natuurlijk veel fijner om een uw zelfgemaakte voetbad te vervangen door een voetenbad met wat extra functies. Kijk daarvoor op de eerste pagina van deze site. Daar staan links naar leveranciers en goede voetenbaden.

Hieronder een recept voor een heerlijk voetenbad.
1 kopje zeezout, 1 kop Epsom zout en 2 kopjes soda moeten samen worden gemengd. Meng ze goed en bewaar het bad mengsel in een luchtdichte verpakking. Wanneer u klaar bent voor uw detox bad, vul het bad met warm water. Zorg ervoor dat je je comfortabel voelt op dit hete water. Voeg 1 / 4 kop van het detox mengsel. Zoek nu een geschikte plaats en houd je voeten in het water gedurende 30 minuten. Combinatie van het warme water en zouten werkt uit te spoelen toxische stoffen uit uw systemen, dan trekken ze naar de reflexologie kanalen.

Veel plezier en geniet ervan!

Skip to toolbar